Afgelopen weekend zijn we weer naar het jaarlijkse ju jitsu toernooi in Amilly Frankrijk geweest. In de ochtend eerst trainen daarna de rest van de dag strijden.

Dit jaar met 10 sporters. En Damien van Dam was mee als scheidsrechter.

KintaikoTeam Goed voor 4x🥇, 3x🥈en 2x brons. En 1 vijfde plaats
Damien debuteerd als (int.) scheidsrechter.

Met vier maal goud, drie maal zilver en twee keer brons was het weer een zeer succesvolle trip naar Frankrijk.

Goud was er voor Chelsey van Dam die uitkwam in de U18 en al haar partijen wist te winnen. Ook Roman en Kai deden dit in hun poule. Net als Vasilije die voor de gouden plak zelfs vijfmaal een full ippon op rij scoorde.

Zilver was er voor Maaike Proost die in haar eerste ju jitsu toernooi even moest wennen aan de fase van het trappen en stoten. Maar in haar tweede partij een zeer snelle leerling bleek en de ook de nodige punten in deze fase pakte tegen haar 18 kg zwaardere tegenstander.

Abe pakte met met zijn vechters mentaliteit en zijn fantastisch fase 2 acties een knappe zilveren medaille. Zilver was er ook voor Dobromir, die na 5 partijen helaas de finale verloor. 

Senna draaide een prima toernooi en strandde  uiteindelijk alleen tegen zijn TeamNL maatje Alex van Hattem en moest genoegen nemen met een 3e plaats. Igor streed in deze zware poule tot. 69kg goed mee en werd zeer knap 5e.

En Surani, onze gastspeler uit Landgraaf (Li) moest eindelijk een keer echt aan de bak. De Zwitserse en Iris uit Gouda, waren nu een keer beter, dus. ook voor haar een zwaarbevochte 3e plaats.

Training met 150 ju jitsuka