Lid worden?

Lid worden kan vanaf 4 jaar en op elk moment in het seizoen. Voor dat je lid wilt worden kan er altijd 2 keer een training mee gedaan worden. Hierna willen we graag weten of je lid wordt of niet. De leeftijdsindeling is op basis van geboortejaar. De leeftijdscategorie waarin jij valt, is de leeftijd die je in het huidige jaar bereikt. Voorbeeld: In het jaar dat je 7 wordt, hoor je al per 1 januari bij de 7-jarigen. 

Aan het begin van het seizoen en het begin van het kalender jaar bekijken we altijd de samenstelling van de trainingsgroepen. Dat zijn de momenten dat het kan voorkomen dat in een andere trainingsgroep mee mag gaan trainen.

Contributie

De basiscontributie is voor € 27,70 per maand. Bij Kintaiko is er geen verschil tussen 1 of meerdere keren trainen in de week. Ook kan iedereen meerdere sporten beoefenen. Voor meer dan drie sporters uit hetzelfde gezin is er het gezinstarief. 

Voor de lessen aan de allerjongste (4 t/m 6 jaar) hanteren we een korting van 15% omdat in Woerden we lessen van 45 minuten geven. Voor de lessen in Montfoort en Oudewater hanteren we dezelfde korting, dit omdat we rekening houden met het in- en opruimen van de judomat, wat ten koste kan gaan van de trainingstijd.

Trainen in Woerden, Oudewater en/of Montfoort

  • 4 t/m 6 jaar € 23,50
  • Vanaf 7 jaar € 27,70
  • Gezinstarief € € 70,50

Trainen in alleen Oudewater of Montfoort

  • Vanaf 4 jaar €23,50
De contributie wordt 12 maal per seizoen en rond de 1e van maand geïncasseerd.