Wat een fantastisch weekend was het op 14, 15 en 16 juni 2024! De Special Olympics Nationale Spelen, het grootste multi-sportevenement voor mensen met een verstandelijke beperking in Nederland, bracht meer dan 3000 getalenteerde sporters samen die streden in maar liefst 20 sportdisciplines. Onder deze indrukwekkende atleten bevonden zich Suzanne en Kurt van Kintaiko , twee sterren die schitterden in de judo-competitie.

Suzanne de Kampioen

Vanaf het moment dat Suzanne de mat op stapte, was het duidelijk dat ze vastberaden was om haar doel te bereiken. Met haar doorzettingsvermogen versloeg ze al haar tegenstanders en veroverde ze de gedeelde titel van kampioen. Haar gouden medaille is niet alleen een symbool van haar talent, maar ook van haar onvermoeibare inzet en passie voor de judosport.

Suzanne en Kurt op het podium.

Kurt’s Knappe Vierde Plaats

Kurt zette ook een indrukwekkende prestatie neer. In een competitie vol sterke tegenstanders vocht hij zich naar een geweldige vierde plaats. Kurt’s inzet en enthousiasme waren aanstekelijk, en zijn vierde plaats is een resultaat om trots op te zijn. Hij heeft laten zien dat het niet alleen gaat om winnen, maar ook om deelnemen en je beste zelf laten zien.Een Feest van Sportiviteit en Gemeenschap

De Special Olympics Nationale Spelen 2024 waren meer dan alleen een sportevenement; het was een viering van inclusiviteit, sportiviteit en gemeenschap. Overal waar je keek, zag je lachende gezichten, enthousiaste supporters en een onvergetelijke sfeer. Voor nu feliciteren we Suzanne en Kurt met hun fantastische prestaties en danken we alle atleten, vrijwilligers en supporters die dit evenement mogelijk hebben gemaakt.