Woensdag 3 april vertrekt TeamNL ju jitsu naar Roemenië voor de EK U18/U21. Dit EK duurt inclusief reizen t/m maandag 8 april. Timo Kuus, Joelle Kuus, Luca Ruijs, Jochem Bos en Senna Groeneveld zijn ook onderdeel van deze ploeg. En Anco gaat mee als coach. Uiteraard zijn we hier zeer trots op. Maar een beroemde voetballer zei ooit ” aan elk voordeel zit een nadeel”.

Joelle, Luca en Anco geven ook trainingen en vervanging regelen voor deze trainingen is altijd lastig. NU helemaal omdat de vaste back-up, Timo en Senna, ook mee zijn. Dus daarom worden vervallen er komende dagen de judolessen. Gezien de privéomstandigheden van Anco en Erik vorige week zijn deze weken sowieso een beetje rommelig, excuses hiervoor, maar het is even wat het is.

De lessen die uitvallen

Woensdag 3 april – alle judolessen in de middag
Donderdag 4 april – judo in Montfoort, Fighting jitsu in Woerden
Vrijdag 5 april – de wedstrijdtrainingen
Zaterdag 6 april – alle judo lessen in Woerden
Maandag 8 april – alle judolessen in Oudewater.

Uit onze voorwaarden

(inter)Nationale toernooien

Het kan voorkomen dat trainingen niet door kunnen gaan in verband met deelname en coaching van Kintaikoka’s aan (inter) nationale toernooien zoals DK ,NK, EK en WK. Gemiste trainingen kunnen gedurende het seizoen altijd ingehaald worden bij andere trainingsuren