Vanaf maandag 22 augustus starten we weer met onze trainingen. Dit doen we weliswaar met een rustige aanloop. De Ju Jitsu trainingen op maandag en woensdagavond gaan weer beginnen. Echter alle judotrainingen starten pas vanaf zaterdag 27 augustus weer. Dit laatst komt omdat Anco samen met Luca en Jochem volgende week actief zijn op het WK Ju jitsu in Kazachstan.

Trainingslocatie Oudewater

In Oudewater hebben we afgelopen maandagmiddag te horen gekregen dat sporthal de Noortsyde een opvanglocatie wordt voor asielzoekers, dit om de toestroom in Ter Apel te kunnen opvangen. Alle sportclubs moeten tijdelijk voor 1 maand de sporthal verlaten. Daarbij was de mededeling om zelf voor een alternatief te zorgen. Wij hebben die gelukkig kunnen vinden in Tjonkie, dit is het gebouwtje recht tegenover de sporthal. De lestijden kunnen hierdoor exact hetzelfde blijven. Dus groep 1 start 16:00 en groep 2 17:00 uur. We hebben tot de herfstvakantie deze locatie vastgelegd.

Groepssamenstellingen

Sommigen sporters hebben we al laten weten dat ze naar een volgende groep mogen. Daarnaast kijken we altijd in de eerste paar weken wie er allemaal nog meer toe zijn aan een volgende stap. Mocht je dit seizoen ook meer willen trainen of misschien wel aan wedstrijden willen gaan doen. Vraag dan aan je trainer naar de mogelijkheden.

Kleine roosterwijzigingen.

Het trainingsrooster in Woerden, Oudewater en Montfoort blijft nagenoeg gelijk. Alleen voor het KintaikoTeam is er een kleine wijziging. De wedstrijdtraining voor de jeugd U12 en U14 gaat van de donderdag naar de vrijdag. Hierdoor begint de oudere groep ook later. We doen dit omdat er toch veel vraag is naar specifiek Fighting en BJJ/Ne waza training voor de jeugd en ouderen. De donderdagavond kunnen we hiervoor nu volledig inrichten.

Donderdag

18:30-19:30 uur

KintaikoTeam U12, U14

Fighting, Ne waza (BJJ)

 

18:30-19:30 uur

KintaikoTeam U16, U18, U21

Fighting, Ne waza (BJJ)

Vrijdag

18:30-19:30 uur

KintaikoTeam U12,U14, 

Judo, Duo & Fighting

 

19:30-20:30 uur

KintaikoTeam U16, U18, U21

Judo, Duo & Fighting