Met 1 gouden, 4 zilveren en 7 bronzen medailles stond elke deelnemende ju jitsuka van KintaikoTeam op het podium. Er had meer in gezeten maar de Open Oost Nederlandse ju jitsu kampioenschap was succesvol.

De ochtend ploeg ging aan de bak in het Duo system. De coaching was in handen van Erik en Damien.

Het zilver werd binnen gehaald door Jochem & Luca en voor Senna & Chelsey. Brons was er voor Danique & Dobromir en voor Joelle & Timo.

Met het nieuwe beoordelingssysteem is ook heel goed zichtbaar op welke onderdelen de komende periode getraind moet worden. De belangrijkste Duo system periode zit namelijk aan het begin van 2024. De trainingsplannen kunnen gemaakt worden.

Het Fighting was hectisch. De partijen volgde zich in hoog tempo op. Ook werden er regelmatig potten op hoog niveau uitgevochten. Deelnemers uit Belgie, Duitsland, Zweden en Denemarken waren ook van plan om enig ere metaal mee te nemen.

De coaching van Damien, Robert en Anco ging van mat naar mat. Gelukkig hebben we de beelden nog!

Roman Goud

Het goud was er voor de sterk vechtende Roman. Kai greep naast het goud door een trage opstart in zijn eerste partij. Dobromir werd heel knap 3e, net als Vaslilije deze twee heren moesten heel wat voorronde partijen afwerken om te komen tot dit resultaat.

Kai zilver
Dobromir brons
Vasilije brons

Senna vocht een aantal potten uit tegen EK U18 gangers in de U66 en werd sterk strijdend derde. Timo bracht twee bronzen medailles mee, hij deed mee in de U18 en U21. Dit om de leerpunten voor het U21 traject van 2024 te bepalen.

Senna brons

Chelsey greep nipt naast het goud maar kan echt terugkijken op een zeer goed toernooi, met overtuigende winstpartijen in haar poules, waar een paar keer Full Ippon op het scorebord verscheen.

Chelsey zilver met goud randje