Woerden – IJsselstein | Op het 20ste Ijsselsteinse jeugd judo toernooi hebben de judoka’s van Kintaiko uit Woerden, Oudewater en Montfoort in totaal 10 medailles binnen gesleept.

In de jongste groep was er brons voor Abe van Ballegooijen (-30kg) en Marius van de Oeveren.(-30kg). Tim Westgeest (-27kg) werd 4e in zijn poule.

Abe (l), Marius (r)

In de leeftijd tot 15 jaar dames en tot 18 jaar jongens was er goud voor Joelle Kuus. Zilver was er voor Timo Kuus (-66 kg) Chelsey van Dam (-57kg) en Maaike Proost (-63kg). Danique Kuus werd knap derde in de klasse tot 57kg. Quinten Bouillart (+77kg) werd 5e in zijn poule.

Bij de O15 jaar jongens werd Kai van der Berg in de -34kg kampioen.  Dobromir Schongart (-38kg, O12 jaar) wist zich via de herkansingsronde knap terug te judoen naar een bronze medaille. Bilal Boutrah (-50kg) verloor helaas de wedstrijd om het brons en werd 5e.

Kai en Dobromir

Roman Sadegi (-42kg) haalde in de laatste wedstrijdronde knap een bronze medaille binnen te halen. Marvin de Goederen (-66kg) en Vasilije Radonovic vielen net buiten de prijzen.

Vasilije (r) met prijs van Roman

Al met al een succesvolle judodag voor het KintaikoTeam, het wedstrijdteam van Kintaiko Woerden, Oudewater en Montfoort.