Luca Ruijs en Jochem Bos hebben afgelopen zaterdag Goud behaald op de German Open ju jitsu in Gelsenkirchen. In de categorie Duo men U21 wisten zij de finale met een toernooi record van 2014 punten te winnen.

Zondag kwamen Timo en Joelle Kuus in actie in de U21 voor mixed koppels. Een elleboog blessure en een door griep onderbroken voorbereiding maakte het voor broer en zus een zware fysieke maar ook mentale strijd. Toch een bronze medaille en zeer veel analyse materiaal voor de komende periode.

Kai vd Berg geplaatst voor NK judo op 14 oktober

In Dordrecht werd zaterdag het DK u15 georganiseerd door district ZH van de Judobond Nederland.

Kai vd Berg wist met drie opeenvolgende winst partijen zijn poule als winnaar af te ronden. Met deze titel plaats hij zich automatisch voor de NK judo tot 15 jaar in Hoogeveen op 14 oktober.

Roman en Vasilije vielen buiten het podium.