Kintaiko heeft de laatste jaren een enorme groei meegemaakt en deze groei is nog lang niet ten einde. Momenteel heeft Kintaiko rond de 200 leden waarvan ruim de helft jeugdleden. Bijna elk weekend is Kintaiko actief op regionale, districts en/of landelijke toernooien en competities. De kosten van de deelname en aan deze competities worden veelal door de Kintaikoka's zelf gedragen en de begeleiding gaat op vrijwillige basis. Om de wedstrijdsport binnen verder te kunnen ontwikkelen is Kintaiko opzoek naar ondersteuning.

Sponsorbeleid
Kintaiko concentreert zich voornamelijk op bedrijven, instantie en personen die zich bevinden in de eigen regio (Woerden e.o, Harmelen en Reewijk). Het sponsorbeleid is er globaal op gericht, financiƫle middelen te werven die kunnen worden benut ten gunste van alle leden in algemeen en de wedstrijdsporters van Kintaiko in het bijzonder. Dit betekent niet dat wanneer een potentiƫle sponsor alleen een bepaald evenement of activiteit wenst te sponsoren, dat niet zou kunnen. In onze ogen betekent sponsoring het verkrijgen van meer naamsbekendheid en ook een positieve uitstraling naar inwoners van de regio. Publiciteit in de pers is daar een belangrijk middel in.

Welke sponsorvormen kent Kintaiko?

 • Hoofdsponsoring 

De hoofdsponsor is bereid voor een termijn van 2 jaren, de wedstrijdsport binnen kintaiko in het bijzonder en de gehele club in het algemeen, te sponsoren voor een daarvoor nader overeen te komen bedrag. Bij de overeenkomst horen:

  • het exclusieve recht op het voeren van reclame op het wedstrijdpak, de trainingspakken en/of tassen.
  • een banner op de Kintaiko website met een eventuele link naar de eigen bedrijfswebsite.
  • het bedrijfslogo geplaatst in de kintaiko nieuwsmail en andere communicatiemiddelen.
  • een toernooi per jaar onder de sponsornaam
 • Subsponsors

De subsponsor is bereid voor een termijn van minimaal 1 jaar, de wedstrijdsport binnen Kintaiko in het bijzonder en de gehele club in het algemeen, te sponsoren voor een daarvoor nader overeen te komen bedrag. Bij de overeenkomst horen:

  • het exclusieve recht op het voeren van reclame op reclamevlakken welke niet vallen onder de hoofdsponsoring
  • een banner op de Kintaiko website met een eventuele link naar de eigen bedrijfswebsite.
  • het bedrijfslogo geplaatst in de Kintaiko nieuwsmail en andere communicatiemiddelen.
 • Adverteerder
  • een banner op de Kintaiko website met een eventuele link naar de eigen bedrijfswebsite.
  • het bedrijfslogo geplaatst in de Kintaiko nieuwsmail en andere communicatiemiddelen.
 • Donateurs en club van 50 Kintaiko

Het is voor iedereen mogelijk om te laten zien dat Kintaiko een warm hart wordt toegedragen. Dat is mogelijk door te ondersteunen middels een donatie. Uiteraard bepaalt uzelf de hoogte van het bedrag waarmee u de club wilt ondersteunen. Een andere mogelijkheid is de 50 euro club. U doneert jaarlijks 50 euro. Een bordje met uw naam komt op het daarvoor bestemde bord in de ontvangstruimte te hangen.

 • Sponsoring op maat

Bij sponsoring op maat is de sponsor bereid een activiteit van Kintaiko te sponsoren tegen een daarvoor overeengekomen bedrag. Denk hierbij aan stages, trainingskampen. Ook het sponsoren van (trainings)materialen vallen onder het sponsoren op maat.

De sponsorbijdragen

Hoofdsponsor

in overleg

Subsponsor

vanaf 250,- per jaar

Adverteerders

100,- per jaar

Donateurs

vrijwillige bijdrage

50 EURO CLUB

50,-

Sponsoring op maat

in overleg

Uitvoering en contactpersoon
Indien u sponsor wordt van Kintaiko streven wij uiteraard een duurzame en prettige samenwerking na. Om dit te bewerkstelligen zullen alle gemaakt afspraken altijd worden vastgelegd in een overeenkomst. Mocht u interesse hebben om Kintaiko te sponseren of heeft U nog vragen kunt u altijd contact opnemen met:

Anco Bulk
Singel 59a
3442 AM Woerden
tel: 06-26746010
mail  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.