KintaikoTeam Club van 50

Het KintaikoTeam, de ploeg met onze wedstrijdsporters, heeft de laatste jaren een enorme groei meegemaakt en deze groei is nog lang niet ten einde. Bijna elk weekend is Kintaiko actief op regionale, districts en/of landelijke toernooien en competities. In seizoen 2021-2022 doen we zelfs mee aan het EK en WK ju jitsu U18. De kosten van de deelname en aan deze competities worden veelal door de Kintaikoka's zelf gedragen en de begeleiding gaat op vrijwillige basis. Om de wedstrijdsport binnen verder te kunnen ontwikkelen is Kintaiko opzoek naar ondersteuning. Dat kan onder andere met de KintaikoTeam club van 50!
Voor een bedrag van € 50,00 kan ook jouw/jullie naam online op deze website en gedurende 1 jaar op het bord in de kantine komen te staan! Super bedankt voor de ondersteuning van de ontwikkeling van onze wedstrijdsporters.
Na het invullen van dit formulier ontvang je een bevestiging in je mailbox. In deze mail staat een "Tikkie" link en QR-code. Via die weg kun je het bedrag doneren. Mocht je nog vragen hebben kun je natuurlijk altijd eerst even mailen naar info@kintaiko.nl of bellen met 06-26746010.
Persoonlijke gegevens
Please type your full name.
Invalid email address.
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer