Profile4sport

Vragen?

Locatie

Singel 59a Woerden

Contact

T. 06-26746010
M. info@kintaiko.nl

FaceBookTwitterYoutubeInstagram

Personal Training

Personal training betekent maximale aandacht. Je werkt samen met je coach één op één om je skills op orde te krijgen en om gepusht te worden tot je helemaal op bent. In een intake gesprek word je geholpen je doelen te stellen, dat is stap één.

Nadat je persoonlijke doelen hebt gesteld gaan jij en je coach aan de slag. Jullie plannen de afspraken samen in. De pakketten die je kunt nemen voor personal training zijn helemaal zelf samen te stellen in overleg met je coach. Voor het gemak hebben wij starterspakketten voor je samengesteld.

Intake

Voordat je aan je persoonlijke doelen kunt werken moet je doelen hebben! Tijdens het intakegesprek neem je met je coach door wat je wilt bereiken in een bepaalde tijd. Er wordt gekeken naar wat haalbaar is en er wordt besproken hoe je dit dan kunt bereiken. Naast je gestelde doelen doen we ook een paar metingen en maken we ‘before' foto’s zodat we jouw progressie concreet kunnen benoemen bij de ‘after’ foto’s!

Prijzen

De pakketten voor personal training kun je helemaal zelf samenstellen. Er is geen minimum of maximum aan lessen dat je moet nemen. Mocht je zelf nog geen idee hebben hoeveel lessen jij nodig hebt om je doelen te bereiken, ga dan in overleg met je coach! Die helpt je graag met het samenstellen van jouw pakket. Om het jou toch gemakkelijk te maken, kun je ook kiezen uit onze standaard pakketten. 

Standaard pakketten:

  • Losse training = €50,-
  • 10 lessen, 1 maal per week = €475,-
  • 20 lessen, 2 maal per week = €900,-